aaaaaaTerapevtska vadba

Terapevtska vadba

Želiš spremeniti vadbo pod nadzorom in tako spremeniti svojo postavo, vendar ne živiš dovolj blizu, oziroma ne moreva uskladiti urnika in zato ne moreva trenirati skupaj?

Si želiš osebnega trenerja, vendar so ovira finance?

ON-LINE COACHING je rešitev. Želim si, da bi lahko sprejela vse vadbe željne, vendar je žal št. udeležencev omejeno. Zakaj je št. mest omejeno? Ker imamo »drugačen« zaseben pristop, moderne prostore, ki so zaprtega tipa, kar pomeni nobenih radovednih oči uprtih vate med vadbo, čiste in razkušene naprave in nobenega čakanja na vadbene naprave in pripomočke, vse z namenom, da se na treningu počutiš kot doma  Prav zato je on-line prava odločitev za vse, ki ne morete do nas. Skupaj z vami bomo kar pri vas doma.
 

Program terapevtske vadbe je namenjen ljudem, ki se vračajo po poškodbi in še niso v stanju kot so bili pred poškodbo. Sklepi, mišice, tetive po operaciji in končani fizioterapevtski obravnavi še niso pripravljeni na enake napore kot pred poškodbo. Cilj terapevtske vadbe je tako pripraviti različne telesne sisteme na višje obremenitve in telo povrniti v stanje pred poškodbo ali celo boljše.

Vsak posameznik vadi po zanj in njegovi poškodbi primernemu programu!

Kontakt

Uradni podatki

Reha Zala d. o. o.

Modri

Cert ID: 0061/00064

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Reha Zala d. o. o.
Matična številka: 7086466000