Nega telesa in pilingi

Koža naravno odvaja odmrle kožne celice tako, da se odstrani vrhnja plast in se začne luščiti.

Koža naravno odvaja odmrle kožne celice tako, da se odstrani vrhnja plast in se začne luščiti. Po 30. letu starosti se naravno obnavljanje kože precej upočasni, na videz je pusta, brez leska, utrujena, luskasta in z razširjenimi porami.

 

 Piling odlušči zgornjo odmrlo plast kože in ji povrne sijaj, odstrani lahko celo pigmentne madeže oziroma hiperpigmentacije. Po pilingu je koža mehkejša, telo zadiha. Koža je odprta za absorpcijo krem oziroma oblog, ki jih nanašamo na kožo (npr. pred uporabo preparatov proti celulitu, saj povzroča stimulira mikrocirkulacijo in podvoji učinek proizvodov proti celulitu). Piling priporočamo pred depilacijo, saj z njim odpravimo vraščene dlačice in pripravimo kožo, na bolj učinkovito depilacijo. Je tudi dobra priprava kože na sončenje. 

 

DECLEOR - SPECIALIST ZA AROMATERAPIJO

Aromaterapija je naravna v svoji najčistejši obliki. Zdi se tako preprosto kot utrgani cvet, toda v resnici gre za znanost, stroko. Stroko, s katero se Decleor ukvarja že več kot 40 let.

Decléor razvaja z najboljšim, kar podarja narava.

Vodilna kozmetična znamka na področju aromaterapije v svetovnem merilu odgovorno skrbi za vašo lepoto obraza, telesa in dobro počutje duha. zato, da naravi vračamo, kar smo ji odvzeli, V srcu  negovalne linije boste našli serume in balzame Aromessence™, ki so 100% naravni in 100% cisti, zato so izjemno učinkoviti. Brez barvil, dišav, parabenov in mineralnih olj.

Izdelki in njihove sestavine niso testirani na živalih.

Vstopite v svet nege Decléor in se prepustite strokovnjakom za razvajanje in odlično počutje. 

Bodite ponosne na svoje telo!

Kontakt

Zala KR
Cesta Krških žrtev 135c
8270 Krško
+386 (0)51 322 046
info@zala-kr.si
zala-kr.si

Uradni podatki

Reha Zala d.o.o.
Sremič 63
8270 Krško
Slovenija
ID za DDV: SI 91438551
IBAN: SI56 0298 0026 1983 871 (NLB d.d.)