Ali sanjska postava po porodu res še obstaja?

Nazaj

11.jpg

Ali sanjska postava po porodu še obstaja?

telovadba_dojenčki1.jpg

Si ena izmed mamic, ki nima časa za vadbo, vendar si zelo želiš v hlače, k si jih nosila pred porodom, v katerih si se počutila tako seksi?

Najprej te želim potolažiti, da gremo prav vse mame čez iste težave, le da jih uspejo nekatere rešiti prej, kot druge. Ko brskate po spletu se vam odpirajo vse vrste super mamic, ki nam dajejo slabo vest, kako hitro so lahko “back in shape” ... Najboljše so tiste ki pravijo, da so "dobile nazaj svoje telo" mesec dni po porodu. To je žal nemogoče! Proces celjenja traja veliko dlje (9 mesecev), zato prehitevati ni priporočljivo, saj boste kasneje terjale svoj davek (povešena maternica, uhajanje urina, bolečine v križu…). 

photo-1558017487-06bf9f82613a.jpg

  • Porod je nekako kirurški poseg po katerem je potrebna rehabilitacija. 

Tega se morate zavedati, predvsem zato, ker po porodu niste več same. Dobile ste sončka ali dva, ki sta sedaj središče vašega življenja. 

  • Prav zaradi prevelikih pritiskov medijev in spleta, potem pa še dojenček, ki kar naprej joče, mame velikokrat razvijemo negativen odnos do lastnega telesa po porodu, kar se pokaže tudi kot poporodna depresija. 

Zapomni si, da se večini žensk se telo po porodu spremeni, oziroma vsem se spremeni in ker so naša telesa različna, rabimo tudi različno dolgo časa za okrevanje. Nosečnost je nekaj najlepšega, kar žensko telo lahko prenese. Zato se imej rada, svoje telo pa neguj in z njim ravnaj spoštljivo.Se da se kaj po porodu, spraviti telo v željeno formo? 

Vsekakor se da! Vse in še več, če imaš voljo, podporo družine (pomembna je dobra varuška - ti je lahko babica ali soseda, oziroma nekdo ki mu zaupaš otroka, hkrati pa je dobrodošel tudi ati, ki ti tu pa tam prevzame otroke,  kaj skuha, opere...!) in seveda prijateljev, ki te ne obsojajo! “Kaj pa ta spet telovadi - a ni rodila?!”

 

drobizek04.jpg

Ja sem, rodila...! In? Morem zato samo pospravljati, prati in pozabiti nase??? 

Mamice prosim zapomnite si - vadba za žensko po porodu mora biti prilagojena! Naredi vsak dan nekaj nežnih vaj, s katerimi se boste bolje počutile in si tako vrnile samozavest. Če ste imeli preprosto rojstvo, lahko začnete nežno vadbo takoj, že nekaj ur po porodu.Ne veste kje bi našle pravo podporo? 

Že v času študija, sem se odločila, da po porodu naredim vse, da se izognem številnim poporodnim zapletom, ki se zgodijo skozi leta. Želela sem zaščititi svoje telo, preden bo prepozno. 

Prav zato sem pričela z izdelavo plana vadbe - Fit mami!  Ki je na voljo v našem centru in on-line. 

Cilj je bil učvrstiti moje telo in izgubiti odvečne kilograme, na telesu zdrav način! Zakaj? Ker je zdravje tisto, ki se ga ženske premalo zavedamo. Popolno telo mesec dni po porodu, žal ne obstaja! To si privoščijo le estradnice, vendar nam skrivajo posledice teh radikalnih posegov v telo.

Meni je uspelo, vendar ne čez noč! 

Sigurno in zdravo vadim, ter krepim svoje telo. Program Fit mami ti povrne zaupanje in samozavest. 

Kakšno vrednost ti program prinaša?

Plan fit for life, je individualno prilagojen on-line progam, ki ga lahko izvajaš kar od doma, ali v mojem centru, s čimer prihraniš čas, ki ga lahko preživiš s svojo družino. 

Vadbo sestavljamo mamice in diplomirane fizioterapevtke, zato je strkovnost in varnost vadbe zagotovljena. 

Vadbeni program je zasnovan tako, da je primeren za vsako mamico po porodu, saj prične z osnovnimi vajami, kar se kasneje stopnjuje. Tako boš vadila glede na tvoje zmožnosti prilagojen in varen način.

                    

KAJ PRIDOBIŠ S PROGRAMOM?

 

 

cfAFm0VR.jpg

✔️ S tem boš pridobila na moči.

✔️ Zmanjšala bolečine, saj so vaje fizioterapevtsko zasnovane,

✔️ izgubila povešeno kožo in izbočen trebušček, ki ti je ostal po porodu in s tem vplivala na lažje gibanje.

✔️ Prav tako bova s tem vplivali na krepitev mišic medeničnega dna, da preprečiš nezaželeno uhajanje urina 

✔️ izboljšali tvoje  spolno življenje in tako vplivali na ostale ginekološke nevšečnosti.

✔️ 100% strokovno - fizioterapevtsko podporo.

 

Paket vsebuje:

  1. 2x tedensko vadba (online).
  2. Kratka predavanja o stanju po porodu (fizioterapevtski pogled)
  3. GRATIS Jedilnik (prvih 10 prijavljenih)
  4. Anti - stres meditacije
  5. Meritve
  6. 100% Tjašino podporo 
2TSBeNDh.jpg

 

Pridruži se programu, ki bo vplival na dvig tvoje samozavesti po porodu, izboljšal tvoje spolno življenje in s katerim boš pridobila mojo popolno podporo, s prijavo na brezplačen posvet Info@zala-kr.si

 

Zagotovi si svoje mesto v programu, št. mest je omejeno!   

 

Tjaša Krištofić dipl. Fizioterapevtka dipl. Kineziologinja

www.zala-kr.si

Kontakt

Uradni podatki

Reha Zala d. o. o.

Modri

Cert ID: 0061/00064

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Reha Zala d. o. o.
Matična številka: 7086466000